SrpskiSrpski EnglishEnglish RussianEnglish

 

PUŽNE PAKERICE

 

PUŽNA PAKERICA služi za pakovanje raznih zrnastih i praškastih materijala. Ciklus punjenje i merenja traje od 5 do 12 sekundi u zavisnosti od vrste materijala i željene težine.

 

MAŠINE ZA BIG BAG (DŽAMBO) PUNJENJE

 

Vaga je potpuno elektronska, bez pokretnih delova. Visina držača uški vreće je podesiva, i odgovara svim postojećim standardnim "big bag" / "džambo" vrećama.

 

 

TURBINSKA PUNILICA

 

Turbinska punilica namenjena je za punjenje u papirne ventil vreće (natron) ili plastične ventil vreće praškaste i sitnozrnaste suve materijale kao što su: cement, kreč , filer, mašinske maltere , građevinske lepkove , ugljenu prašinu i sl.

 

MAŠINA ZA OBMOTAVANJE STRECH FOLIJOM

 

Pozicirati paletu na pokretno postolje . Manuelno prikačiti foliju.Pritisnuti dugme Start. Postolje sa paletom će početi da se okreće.Posle 2 okretaja pritisnuti dugme Up i folija će automatski da ide na gore.

PAKOVANJE AKRILNIH FASADA

 

Automatska pakerica je mašina za odmeravanje i pakovanje u kante neto težine 25 kilograma, polutečnih testastih materijala kao što su fasade na akrilnoj bazi. Namenjena je opsluživanju jedne ili dve mešalice i može da vrši odmeravanje i pakovanje sa jednog ili drugog mernog mesta - vage.

PAKOVANJE GRANULASTIH I ZRNASTIH MATERIJALA

 

Pakerica je u potpunosti automatizovan sistem za odmeravanje I pakovanje raznih vrsta granulastih i zranastih materijala u kartonske kutije I PVC ambalažu. Pored odmeravanje pakerica može biti opremljena i sistemom za automatsko dodavanje ambalaže.